Beste Schaakvriend(in),

 

September loopt stilaan ten einde en dat wil zeggen dat het schaakseizoen stilaan op dreef komt!

Voor wie competitie speelt, begint binnenkort de Nationale Interclubs. Als Schaakhuis nemen we hier echter geen deel aan.

 

Wat doen we wel?

In de eerste plaats zijn er de lessen voor nieuwkomers. Een groepje is net gestart met Arnaud, die hun de beginselen van de edele schaaksport bijbrengt. Stefaan behandelt Stap 3 van de stappenmethode met diegenen die vorig seizoen Stap 2 succesvol hebben volbracht en enkelen die al voldoende niveau hebben om hier in te stappen.

Instappen kan in prinicpe op elk moment. We bekijken samen wat je niveau is en in welke groep je het beste past. De materie die reeds behandeld is kunnen we altijd tussendoor of later, wat het beste uitkomt, inhalen.

 

Ondertussen zijn we ook druk bezig om een interessant programma samen te stellen. Een aantal gastsprekers hebben we reeds kunnen vastleggen. 

Neem alvast een kijkje op onze kalender.

 

Wil je leren schaken, een of andere bijdrage leveren of meer informatie ivm onze werking, laat dan een berichtje achter via het contactformulier. We geven je zo snel mogelijk een gepast antwoord.

 

Alvast veel schaakplezier!

Stefaan